4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Tot de nek in de drek op zaterdag 7 juli live op Delta TV

· 950× bekeken

VRIEZENVEEN - Het grote evenement (6000 deelnemers en ook zo'n 6000 toeschouwers) wordt op zaterdag 7 juli geheel live uitgezonden op Delta tv. Delta draait 100% op vrijwilligers, als je in de toekomst ook wilt meehelpen met het uitzenden van dit, en andere evenementen, neem dan contact op met info@deltafm.nl. We willen je er graag bij hebben! De uitzending start om 10.20 uur, om 10.30 wordt de officiële opening verricht door André Spit van Stichting Sportpromotie Twenterand (ook verantwoordelijk voor de organisatie van de Twenterandrun). Daarna wordt André geïnterviewd door Marcus Elzinga, onze reporter voor deze dag. Om 11 uur is de eerste start. Rond 19 uur wordt de uitzending afgesloten.

Tijdsschema

11.00 Start Kuuk’n en Kip loop___2,5 km___6 t/m 9 jaar, met één ouder
12.00 Start Bigg’n tocht_________5 km____vanaf 10 jaar
13.30 Start Koei’n en Stier’n loop_15 km____vanaf 14 jaar; 2 rondes
15.00 Start Geit’n en Bokk’n loop_7,5 km____vanaf 14 jaar
16.30 Start Schoap’n Driev’n_____7,5 km___bedrijvenloop
18.30 Finish (ongeveer)
19.00 Laatste Huldiging, afsluiting uitzending

Vrijwilligers werden al genoemd, zonder Henri Hobert, Marvin Reeb, Pascal Oelen, Henk Stoeten (NOOS) en Gert-Jan van Veldhuizen was het niet mogelijk geweest om deze uitzending te maken. Ook, door de samenwerking met Omroep NOOS, kunnen wij nu live uitzenden vanaf locatie. De daarvoor benodigde apparatuur is aan Delta uitgeleend voor deze uitzending.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›