4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Ook het programma ‘Politieke stem op Delta FM’ gaat met zomerreces

· 706× bekeken

VROOMSHOOP - In de laatste uitzending voor het zomerreces van het programma ‘Politieke stem op Delta FM’ zijn donderdagavond 12 juli 2018 de gasten de (op)nieuw benoemde wethouders Martha van Abbema en Roel Koster. Voor beiden geldt dat het niet de eerste keer is dat zij als wethouder toetreden tot een college. In het tweede gedeelte van het programma is Jan Binnenmars, die sinds enkele weken geniet van zijn pensioen, te gast en wordt er terug gekeken op zijn politieke loopbaan van maar liefst 20 jaar.

Na de vakantie volgt op zes september 2018 de volgende uitzending en duidelijk is inmiddels geworden dat het programma in een behoefte voorziet en goed wordt gevolgd. Presentator Chris Walraven: “Ik vind het niet alleen leuk om het programma te presenteren, maar ik geniet ook zeker van mijn voorbereiding op de komst van mijn gasten. Ik probeer in te spelen op de politieke zaken die er spelen of gespeeld hebben en probeer, door de politieke verschillen te benoemen, zo mogelijk een debat tussen mijn gasten uit te lokken. Een programma van een uur moet namelijk onderhoudend zijn, maar mijn gasten bepalen uiteindelijk zelf hoever ze daar in mee willen gaan. Mijn gasten zijn namelijk de hoofdrolspelers in het programma en hebben recht op een gedegen voorbereiding van mijn kant, maar mogen er ook op vertrouwen dat ik er als presentator niet op uit ben om hen politiek onderuit te halen.”

Tijdens de onderbreking van het programma op 12 juli a.s. wordt er een opname uitgezonden van de Vriezenveense Harmonie. Ook na het zomerreces geeft het programma graag de gelegenheid aan de lokale muziekverenigingen of plaatselijke amateurbands om zich op deze wijze te presenteren. Aanmeldingen zijn meer dan welkom.

Kijken of luisteren dus op donderdagavond 12 juli 2018 via Delta FM, Delta TV of de Facebookpagina Deltapolitiek, waar u ook rechtstreeks vragen kunt stellen aan de gasten. Chris Walraven: ‘Mede namens de heren van de techniek wens ik alle kijkers en luisteraars van ons programma een heel prettige vakantie en wij hopen dat u vanaf zes september 2018 weer afstemt op het programma Politieke stem op Delta FM.”

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›