4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Bevers en welpen naar Regio-activiteit

· 590× bekeken

DEN HAM / VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdagmorgen/middag was de jaarlijkse Bever Doe Dag en Jungle dag: een dag vol actie voor diverse scoutinggroepen uit de regio Twenteland, waaronder de scouts van scoutinggroep Azoelen Den Ham/Vroomshoop. De BeverDoeDag is een speciale opkomst voor bevers (4-7 jr) in de ochtenduren. De middag was voor de welpen (8-11 jr) die hun Jungledag hadden, beide activiteiten waren op het terrein van het Twentse Ros in Almelo. Onder een stralende zon gingen 140 bevers en 260 welpen aan de slag met de klimwandboom, vlot bouwen, cupcakejes versieren, mini-pionieren, katapult bouwen tot marshmallows bakken en nog meer. De spelletjes duurden maar kort, dus als je iets niet zo leuk vond kon je snel wat anders gaan doen.

Deze bijzondere speldag brengt bevers en welpen in contact met andere scouts uit hun regio. Zo leren ze samenwerken, ook met kinderen die ze nog niet kennen. Dit draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van deze scouts, terwijl ze tegelijkertijd plezier maken.

Zoek je een leuke hobby en ben je tussen de 4 en 7 jaar oud? Kom dan eens kijken bij de Bevers van Scouting Azoelen in Den Ham, Veldsweg 8. Elke zaterdagmiddag van 14-16 uur. Het nieuwe seizoen start op 15 september. Voor info Bevergroep: bevers@azoelen.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›