4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Moestuin Eetmee levert streekproduct ‘Twenterandse voorjaarshoning’

· 896× bekeken

VROOMSHOOP - De moestuin van Eetmee Twenterand van ZorgSaam Twenterand levert de eerste streekproducten. Zo is er nu de ‘Twenterandse voorjaarshoning’. Deze honing valt zo in de smaak dat de eerste serie bijna is uitverkocht. Er is nog voorraad, maar wacht niet te lang. In de hoek van de moestuin staan twee bijenkasten. De twee bijenvolken zijn in goede handen bij imker Gertjan Huiskes. Dankzij zijn verzorging zijn de bijen zeer bedrijvig en zit de eerste Twenterandse honing in de potjes. Gertjan heeft thuis, aan de Kolenmieten 6a in Geerdijk, ook eigen bijenkasten. Zowel de honing van de moestuin als bij de imker thuis zijn te koop. Binnenkort zullen er potjes gevuld worden met een nieuw strekproduct: ‘Twenterandse zomerhoning’.

Kom kijken in de moestuin. Er wordt biologische groente, kruiden en fruit verbouwd voor de maaltijden van Eetmee Twenterand. Vrijwilligers van ZorgSaam Twenterand werken samen in de tuin en zorgen ervoor dat die er piekfijn uitziet. Wilt u een kijkje komen nemen in de Eetmee moestuin? Dat kan. De tuin is open op maandag en donderdagmorgen van 9.00 tot 11.00 uur. De vrijwilligers heetten u van harte welkom.

De moestuin van Eetmee Twenterand is te vinden aan de Lindenlaan 18 in Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›