4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Jan Kuilder en Gerjan Smelt gasten ‘Politieke stem op Delta FM’

· 565× bekeken

VROOMSHOOP - De gasten in het politieke praatprogramma ‘Politieke stem op Delta FM’ zijn donderdagavond 28 juni 2018 Jan Kuilder, de fractievoorzitter van het CDA en Gerjan Smelt, de fractievoorzitter van de Christen Unie. Beide partijen hebben de afgelopen jaren heel nauw samengewerkt in de vorige coalitie, maar inmiddels is er politiek wel het één en ander veranderd.

Presentator Walraven: “Ik denk niet dat de goede persoonlijke verhoudingen tussen de beide heren veel is veranderd, maar politiek komt men nu automatisch toch wat meer tegenover elkaar te staan. Daar ga ik het zeker met hen over hebben en zo zijn er nog wel een aantal actuele onderwerpen die de revue zullen passeren. Beide heren zijn in staat hun standpunten goed te verwoorden. dus het kan een interessante uitzending worden en ik kijk er naar uit.”

Het programma wordt live uitgezonden via Delta TV en Delta FM en tevens live gestreamd via de Facebookpagina Deltapolitiek, waar tijdens de uitzending bovendien vragen aan de gasten kunnen worden gesteld. Het programma heeft als doel de politiek dichter bij de inwoners te brengen en gezien de stijgende kijk- en luistercijfers slaagt het programma hier goed in.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›