4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Harry Grooters nieuwe directeur-bestuurder CAV Den Ham

· 1498× bekeken

DEN HAM - Harry Grooters uit Denekamp wordt de nieuwe directeur-bestuurder van CAV Den Ham. Dat maakte Erik Visscher, voorzitter van de Raad van Commissarissen vandaag bekend. Grooters begint op maandag 2 juli met zijn werkzaamheden. Hij neemt de taken over van de huidige interim-bestuurder Martijn Timmermans.
“Wij hebben Harry Grooters leren kennen als een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid, die dat ook over weet te brengen op anderen. Hij heeft een duidelijke visie en veel ervaring in de (door)ontwikkeling van organisaties. Hij was bij meerdere bedrijven en instanties directeur”, vertelt Erik Visscher. “We zien in hem de man, die de organisatie blijvend kan uitdagen en motiveren. Hij is een verbinder en dat is belangrijk in een coöperatieve omgeving.” Harry Grooters heeft grote affiniteit met de agrarische sector.

Ledenbetrokkenheid
In het verleden werkte Grooters voor de Rabobank. Daardoor is hij bekend met de coöperatiestructuur. Hij hecht grote waarde aan ledenbetrokkenheid. “Dat is wat ons betreft ook één van de belangrijke speerpunten voor CAV Den Ham, richting het 100-jarig bestaan als zelfstandige coöperatie.”

Timmermans draagt taken over
De huidige interim-bestuurder Martijn Timmermans zal de werkzaamheden de komende periode overdragen aan Harry Grooters. “Wij zijn hem veel dank verschuldigd voor zijn enorme inzet in de afgelopen maanden. Dankzij zijn betrokkenheid en bekendheid met het bedrijf, is de continuïteit van de coöperatie gegarandeerd geweest. Samen met het managementteam heeft hij voortreffelijke invulling gegeven aan de dagelijkse leiding”, aldus de voorzitter van de RvC.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›