4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Hart voor Handicap zoekt collectanten

· 760× bekeken

TWENTERAND - Hart voor Handicap is de collecte van de AGON (Algemene Gehandicapten Organisatie Nederland) en wij zijn op zoek naar mensen die willen helpen met de collecte van 2 tm 7 juli 2018. Wie een paar uurtjes meehelpt, door bijvoorbeeld in de eigen straat te collecteren, helpt een beter leven mogelijk te maken voor mensen met een handicap. Kunt u niet collecteren? Dan zijn er andere manieren om de collecte te ondersteunen. U kunt bijvoorbeeld mensen bellen of lijsten invullen. Bij Hart voor Handicap kan iedereen meedoen! Alle hulp is welkom!
Wij houden dit jaar de collecte Hart voor Handicap, 2 tm 7 juli 2018, in de gemeente Twenterand.

Tevens werken wij dit jaar met een Tikkie QR code, zodat u ook kunt doneren met uw mobiel. De afkorting die hiervoor gebruikt wordt is: HvH van AGON
Wat doet de AGON Nijverdal e.o.:

1.De AGON Nijverdal e.o. werkt aan het verbeteren van de levensomstandigheden van mensen zoals die zijn ontstaan als gevolg van een beperking of chronische ziekte. Wij doen dit door mensen te informeren, te adviseren, door individuele hulp en door collectieve belangenbehartiging. Daarnaast organiseren wij ook activiteiten die gericht zijn op ontmoeting en recreatie, op steun en betrokkenheid.

2.De AGON Nijverdal e.o. geeft informatie, advies en hulp als het gaat om vragen over regelingen en voorzieningen die direct te maken hebben met handicap en ziekte. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht met vragen over arbeidsongeschiktheid, vervoersvoorzieningen, woningaanpassingen, thuiszorg, de verstrekking van hulpmiddelen, belastingzaken, toeslagen en inkomensregelingen.

3.Hulp kan ook financieel van aard zijn: voor voorzieningen die een directe relatie hebben met uw handicap kunt u een financiële bijdrage uit het AGON Nijverdal e.o. fonds aanvragen.

4.Via het lotgenotencontact van de AGON Nijverdal e.o. kunnen leden aan activiteiten deelnemen en andere mensen ontmoeten.

5. De collecte heeft het CBF en ANBI keurmerk.

Meer informatie zie: www.agon-nijverdal.nl of bel Mevr. Tonny Haverkort 0546-64 38 02, of mail: collecte@agon-nijverdal.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›