4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Hammer Ondernemers, gezonde club

· 1163× bekeken

DEN HAM - In 1995 is op initiatief van de voetbalvereniging Den Ham het Hammer Ondernemers Collectief opgericht. Doelstelling van het H.O.C, is het financieel ondersteunen van de voetbalvereniging Den Ham. Behalve het financieel ondersteunen van de voetbalvereniging Den Ham, schenkt het H.O.C. aandacht aan jubilea en andere hoogtepunten van overige sportverenigingen en culturele verenigingen binnen het dorp Den Ham. Tevens wordt middels het organiseren van verschillende informele activiteiten getracht de band tussen de deelnemende bedrijven c.q. haar vertegenwoordigers te versterken.

Al ruim 22 jaar is het H.O.C. een stimulerende kracht binnen de Hammer gemeenschap. Natuurlijk voor de v.v. Den Ham, maar ook voor overige verenigingen binnen het dorp. Al die jaren door is het ledental vrij stabiel gebleven rond de 70 leden, iets wat gerust uniek mag worden genoemd. Dit jaar is zelfs een unicum. Door toename van het aantal leden met maar liefst 9 stuks kwam het totaal aantal leden boven de 75!. Opnieuw een voorbeeld waar een klein dorp groot in kan zijn. Saamhorigheid en verbinden dat zijn de twee hoofdcomponenten binnen het H.O.C. en natuurlijk een stuk gezelligheid.

Ruim 20 jaar was Henk Jansen (Henk van de Centra) voorzitter van de stichting. Sinds twee jaar is Jerry Blekkenhorst voorzitter van deze enthousiaste groep.
Voorafgaand aan het jaarlijkse uitstapje, tijdens de gezamenlijke lunch bij (ook nieuw lid) herberg “Swaen” aan de Brink, werden de nieuwe leden door Blekkenhorst welkom geheten waarbij natuurlijk een vrolijke bos bloemen niet mocht ontbreken. Nadien was er een interessante rondleiding op de UT Twente onder leiding van Mannes Poel en was het later in de Enschede binnenstad nog lang gezellig.

Het afgelopen seizoen mochten naast de v.v. Den Ham ook de muziekvereniging Juliana, het zwembad de Groene Jager, de IJsbaan de Kollendiek, het Boost festival en de bezinningswandelroute en de ouderenreis weer een bijdrage in ontvangst nemen.
Met elkaar de Hammer gemeenschap ondersteunen en daardoor de leefbaarheid van het dorp Den Ham stimuleren, iets waar we met elkaar trots op mogen zijn.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›