4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Drukke en warme Rommelmarkt & Veiling bij korfbalvereniging Amicitia

· 1055× bekeken

VRIEZENVEEN - Heel veel koopjesjagers en bezoekers kwamen weer af op de traditionele Rommelmarkt & Veiling van Amicitia op zaterdag 9 juni 2018. Klokslag 12 uur gingen de poorten open en renden de eerste honderden bezoekers van dit evenement naar de gesorteerde spullen in de kramen. Naar schatting 2.500 bezoekers hebben uren langs de kramen gelopen en spullen gekocht van markt en veiling.

Na het veilen van “De pet van Gerd” begonnen de vrijwilligers aan het opruimen van de overgebleven spullen. Alles werd gescheiden verzameld in de 6 gereedstaande afvalcontainers; metaal, papier, kunststof, textiel en kleding, alles met een stekker en restafval.

Aansluitend bedankte de voorzitter alle vrijwilligers en sponsoren die deze dag mogelijk hebben gemaakt: “met goed teamwork, onder aanvoering van de rommelmarktcommissie, is heel veel werk verzet en kunnen we trots zijn op een mooi resultaat voor onze vereniging. Ook de nieuwe opzet is geslaagd.” aldus de voorzitter.

Amicitia bedankt verder iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan het succes van dit jaarlijkse evenement en met name de sponsoren; Dasko Koel- en Vriestransporten, Vrieshuis Bussink, Leemans Groep, WvM, Bolk Transport en Koopmans Bouwgroep. In 2019 wordt de Rommelmarkt & Veiling van Amicitia gehouden op zaterdag 22 juni!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›