4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

15 jaar Zomerkamp start tijdens de Vjennedag

· 780× bekeken

VRIEZENVEEN - Het Zomerkamp is bestemd voor alle kinderen van de basisscholen, van groep 3 t/m 8, in dorp Vriezenveen en vindt plaats in de laatste week van de schoolvakantie. De organisatie is in handen van een groep vrijwilligers. Er worden in die week 15 tenten opgezet zodat er een heus kampement ontstaat; 120 kinderen (maximaal) kunnen hier aan meedoen. Met sport- en spelactiviteiten worden de kinderen vermaakt. Ook vindt er een overnachting plaats. Dit jaar vind het Zomerkamp voor de 15de keer plaats. Het derde lustrum wordt gestart tijdens de Vjennedag. De organisatie is al vanaf eind 2017 tot nu druk bezig met de voorbereidingen. Dat kwam doordat men moest uitkijken naar vervangende ruimte en daarom heeft men een zeecontainer gekocht en aangepast voor opslag van al het materiaal.

Het programma is in grote lijnen bekend en zonder al te veel vertellen valt meteen op dat de stormbaan een prominente rol zal vervullen tijdens dit Zomerkamp. Traditioneel vind de start plaats tijdens de braderie van Vriezenveen “Vjennedag”. De organisatie is te vinden met een kraam en opgave voor deelname kan gebeuren door 1 van de ouders of verzorgende.

De kosten voor deelname is (dankzij onze sponsoren) nog steeds €15,- per kind.
Bij 120 kinderen zit het zomerkamp VOL!!

Tijdens deze Vjennedag houdt het Zomerkamp 2 acties. Iedere 15e opgave krijgt een leuk presentje. Tevens maakt ieder kind kans op gratis deelname (grabbeldoos); dit is mogelijk gemaakt door W. van ’t Spijker (veevoeders). Ook bestaat er de mogelijk om leuke prijsjes te winnen door het trekken van enveloppe. Hiermee hoopt men extra inkomsten te genereren.Voor het laatste nieuws moet men de Facebook-pagina van Zomerkamp Vriezenveen in de gaten houden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›