4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagd feest TMZ-jubilarissen in Westerhaar

· 420× bekeken

WESTERHAAR -

Dinsdag 5 juni zijn de jubilerende medewerkers van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) die actief zijn in Westerhaar in het zonnetje gezet. Het gaat hierbij om twee medewerkers die al 12,5 jaar in dienst zijn, namelijk Mariska Haandrikman van afdeling Haarwiek van ’t Haarhuus en Monika van de Aast die deel uitmaakt van het wijkteam thuiszorg in Vroomshoop. De jubilarissen werden gehuldigd in aanwezigheid van familie, collega’s, bewoners en vrijwilligers. Als blijk van waardering voor hun jarenlange enthousiaste inzet bood TMZ de jubilarissen geschenken en een buffet aan in de feesttent tegenover zorglocatie ’t Haarhuus. De huldiging vond plaats tijdens het jaarlijkse TEAMfeest, als opmaat naar de feestweek in het dorp.

Foto:
Links Monika van de Aast en rechts Mariska Haandrikman.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›