4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Politieke stem op Delta FM op 14 juni met nieuwe wethouders

· 509× bekeken

VROOMSHOOP - Als alles loopt zoals het gepland is zijn in het eerste gedeelte van het programma op 14 juni 2018 de twee dagen eerder benoemde wethouders Mark Paters en Bart-Jan Harmsen de gasten. Presentator Walraven gaat met hen in gesprek over hun ambities m.b.t. de portefeuilles waar zij politiek verantwoordelijk voor zijn. Beide wethouders van GBT huize zijn nog relatief jong en dit past uiteraard goed bij de nieuwe bestuursstijl die deze coalitie voor ogen heeft.

Na de muzikale onderbreking zijn als gasten aanwezig Erik Kobes (VVD) en het nieuwe raadslid namens de SGP Jan Jonker. Met hen zal ingegaan worden op hun rol in de oppositie en hoe zij van plan zijn hier zodanig invulling aan te geven, waardoor ook de standpunten van hun partij de komende vier jaar gehoord gaan worden.

Aangezien dit programma ook live wordt gestreamd via de Facebookpagina Deltapolitiek moet er of voor de gedraaide muziek tijdens de onderbreking extra betaald worden of dient er gebruik te worden gemaakt van zogenaamde rechtenvrije muziek. Dat laatste is muziek die minimaal 70 jaar geleden is opgenomen en waarvan de rechten niet door nabestaanden zijn geclaimd. Maar er mag ook gebruik gemaakt worden van muziek van zogenaamde amateurbands. Chris Walraven: “Extra betalen voor muziek is niet aan de orde en Ik doe bij deze een oproep aan bands uit de gemeente Twenterand of wijde omgeving om een MP3 - of Wave bestand naar ons op te sturen met muziek van voldoende kwaliteit zodat we deze muziek legaal mogen en kunnen uitzenden. Op deze wijze voldoen we niet alleen aan de regels, maar tegelijkertijd kunnen we de naam en de muziek van deze bands promoten.’

Tijdens de uitzending van 14 juni wordt bijvoorbeeld een nummer gedraaid dat geschreven en gecomponeerd is door een technicus, betrokken bij de uitzending van het programma.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›