4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twenterand goed vertegenwoordigd op jeugdfestival in Borne

· 637× bekeken

VRIEZENVEEN/VROOMSHOOP - Op zaterdag 2 juni namen het jeugdorkest van de Harmonie Vroomshoop en het B-orkest van de Vriezenveense Harmonie deel aan het jeugdfestival in het Kulturhus in Borne. De jeugdige muzikanten uit Vroomshoop werden in de beginnersklasse extra beloond met bladmuziek voor hun muziekbibliotheek. De meer gevorderde Vriezenveens muzikanten ontvingen in hun categorie de dagprijs voor het best presterende orkest en bas-tubaïst Gijs Kikkert uit dit orkest ontving de solistenprijs. Van het optreden van de Vriezenveense Harmonie zijn opnames beschikbaar voor het radioprogramma OpMaat van DeltaFM.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›