4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Feestelijke uitreiking cheques van het Akkerfonds

· 596× bekeken

VRIEZENVEEN - Donderdagavond 31 mei was het gezellig druk bij De Akker in Vriezenveen. Vertegenwoordigers van 30 goede doelen waren naar De Akker gekomen voor de overhandiging van uit het Akkerfonds. De uitreiking vond dit jaar plaats in twee bijeenkomsten. Jaarlijks keert het bestuur van Christelijk Boekenhuis De Akker en Stichting de Zaaier een deel van de winst uit aan goede doelen van diverse instellingen uit Twenterand. Op feestelijke wijze en onder grote belangstelling zijn de cheques aan de vertegenwoordigers van de goede doelen overhandigd.

De goede doelen zijn onderverdeeld in vier categorieën: 7 gericht op jongerenactiviteiten, 8 voor evangelisatie, 8 voor werelddiaconaat en 7 voor lokaal diaconaat. Het gaat om hulp in arme landen en organisaties vanuit Twenterand, Oost-Europa, Zuid-Afrika en Israël. En van aanvragen voor muziekbundels, bijdrage bladmuziek, bijdrage digitale leadsheets, een bijdrage ten behoeve van multiculturele maaltijden en het organiseren van diverse bijeenkomsten. De bijdragen zijn in dankbaarheid aanvaard en worden binnen één jaar benut.

Na het uitdelen van de cheques zijn er groepsfoto’s gemaakt en kon men onder het genot van een hapje en een drankje gezellig napraten.
Mede dankzij de inzet van de 65 vrijwilligers die werkzaam zijn in de winkel is het mogelijk om een deel van de winst te investeren in diaconaat en evangelisatie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›