4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Organisatie kijkt terug op een succesvolle Twenterand fiets 4 daagse!

· 677× bekeken

TWENTERAND - Afgelopen week vond de derde editie plaats van de Twenterand fiets 4 daagse. Met per dag tussen de 300 en 350 fietsers kunnen Twenterand Tourist Info en de Wielertoerclub Vroomshoop terugkijken op een geslaagd evenement. Vanuit de diverse startplaatsen in de 4 kernen van Twenterand hebben de fietsers kennis gemaakt met de mooie natuur in en rondom Twenterand. Ondanks de slechte weersvoorspellingen genoten de fietsers op de meeste dagen van prima weer. Alleen op donderdag haalden enkele fietsers een nat pak in Vriezenveen, maar dat had bij de meeste mensen geen invloed op het goede humeur. De routemaker, Jan Kelder, kreeg volop complimenten over de fraaie fietstochten, elke dag anders en voor elk wat wils. Ook de Wielertoerclub Vroomshoop werd door de deelnemers veelvuldig geprezen om het voortreffelijke "bepijlen" van de routes. Bij pech onderweg werden de gestrande fietsers zo spoedig mogelijk weer op weg geholpen door de fietsenmakers in Twenterand. De Jumbo vestigingen in Twenterand zorgden elke dag voor een lekkere versnapering voortwe onderweg. Al met al een zeer geslaagde fiets4daagse met nu al de nodige toezeggingen ook volgend jaar zeker te willen terugkomen naar dit mooie gebied.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›