4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

‘Politieke stem op delta FM’ speelt in op de actualiteit

· 758× bekeken

VROOMSHOOP - Na de reguliere uitzending (op radio, tv en facebook) van het programma ‘Politieke stem op delta FM’ op donderdagavond 31 mei 2018 van 19.00 tot 20.00 uur, met als gasten Erik Veltmeijer en Stephan Reusken, wordt het programma deze keer niet afgesloten. De uitzending wordt na een korte onderbreking namelijk vanaf even na 20.00 uur voortgezet, met als gasten de nieuw gekozen fractievoorzitter van GBT, Marcus Elzinga en met de fractievoorzitter van de CU, Gerjan Smelt.

Het politieke praatprogramma probeert zo veel mogelijk ook in te haken op de actualiteit en kennelijk hebben deze heren de inwoners van Twenterand wat te vertellen. Als u wilt weten wat zij ons te vertellen hebben, is het beslist zinvol om te (blijven) kijken of te luisteren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›