4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Rommelmarkt TOP Vroomshoop

· 1416× bekeken

VROOMSHOOP - De jaarlijkse rommelmarkt van korfbalvereniging TOP staat weer voor de deur. De rommelmarkt zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 16 juni 2018. U bent van harte welkom vanaf 8.00 uur tot 12.00 uur op het parkeerterrein van sportpark de Bosrand te Vroomshoop. De rommelmarkt van TOP is één van de grootste in de regio.

De ophaalmomenten [zie schema] zijn dit jaar op zaterdag 9 juni vanaf 8.00 uur, maandagavond 11 juni, dinsdagavond 12 juni en woensdagavond 13 juni vanaf 18.00 uur. “We willen u wel attenderen op de volgende zaken die we helaas niet mee kunnen nemen: (tuin)meubelen, bloempotten, tegels, surfplanken, witgoed, matrassen en vieze/onverkoopbare spullen. We hopen dat u hier begrip voor heeft. Oud papier is wel van harte welkom en mag u meegeven tijdens de ophaaldagen, zegt de organisatie. Mochten we u thuis niet aantreffen en u heeft nog spullen voor de rommelmarkt, dan kunt u deze alsnog brengen tijdens de ophaaltijden.

Evenals de vorige jaren zal ook de veiling en het Rad van Avontuur weer van de partij zijn. Hiervoor zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld door de plaatselijke middenstand. Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar: rommelmarkt-kvtop@gmail.com

Ophaalschema rommelmarkt TOP:

Zaterdag 9 juni:
Schoolstraat en Tonnendijk (bebouwde kom), Oranjestraat, Europasingel, Helmkruid, Krui-denlaan, Kamille, Dille, Rozemarijn, Hondsdraf, Hoefblad, Watermunt, Penningkruid, Vrie-zenveenseweg, Vierzonenweg, Seperatiepunt, Hoofdstraat, Puntkolk, Zwolsekanaal beide kanten tot aan spoor, Julianastraat, (vanaf het spoor tot Hoofdstraat) Julianaplein, Ama-liaplein, Hammerstraat, Boegstate, De Nijverheid, De Meulenbelt, Aan ’t Spoor, Stati-onslaan, In de Hoven, Prinsenkamp, De Smidse.

Maandag 11 juni:
Noorderweg (bebouwde kom) Opgang, Dreef, De Kamp, Vijverweg, Veenmos, Zonnedauw, Wollegras, Wolfsklauw, Lindenlaan, Eerste Blokweg (bebouwde kom), Vlasakkers, Boekweit-akkers, Leeuwerikhof, Buizerdlaan, Korhoensingel, Kwartelhoek, De Fazant, De Kievit, De Wulp, De Grutto, Wingerd, Gagelhof, Bremlaan, Braamhoek, Vogelkers, de Kamperfoelie, Meidoornlaan, de Seringen, Nieuwstraat, de Eikelaars, Klimop, Esdoornlaan, Eekhof, Ber-kenhof, de Iepen, Kastanjehoek, de Platanen, de Elzen, Beukenhoek, Hoekweg, Heidehoek, Wilgenhoek, de Bunte (bebouwde kom).

Dinsdag 12 juni:
Churchillstraat, Plantsoen, Constantijnstraat, Clausstraat, Linderveld, Bevert, Flierakkers, Bijvank, Wilhelminastraat, Prins Bernhardstraat, Emmastraat, Kon. Beatrixlaan, Nas-saustraat, Dillenburgstraat, Irenestraat, Margrietstraat, Marijkestraat, Willem de Zwijger-straat, Mauritsstraat, Van Stolberglaan.

Woensdag 13 juni:
Hammerweg, Kennedystraat, Fred. Hendrikstraat, Koninginneweg, Bosweg, Boshoek, Julianastraat.vanaf het spoor en Flierdijk (bebouwde kom), W.A. plein, Joh. Frisostraat, W.de Wit-straat, Kortenaersplein, Admiraal de Ruiterstraat, Karel Doormanstraat, Linderflier, Oranjeplein, Stobbelaan.

Voor meer informatie kunt u bellen: 06 – 13381179.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›