4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Ledenvergadering Huurdersraad Mijande Wonen

· 849× bekeken

VRIEZENVEEN - De Huurdersraad van de woningstichting Mijande Wonen hield woensdagavond haar jaarvergadering in Zalencentrum Koebrugge in Vriezenveen. De meer dan 100 opgekomen leden werden welkom geheten door voorzitter de heer D. van der Linden. Hij gaf onder meer een uitleg waar de Huurdersraad voor staat en hij stelde de leden van de raad voor aan het publiek. Penningmeester de heer F. Benneker leidde zijn gehoor door het financieel jaarverslag.

Voor haar huurders heeft Mijande Wonen sinds kort naast de normale mogelijkheden tot contact een extra dienstverlening in het leven geroepen: communicatie per computer. Hierdoor is het mogelijk om op elk eigen gewenst moment digitaal vragen, reparatieverzoeken, klachten, enzovoorts door te geven aan de woningstichting. Adviseur communicatie Judith Polman legde uit hoe dit allemaal werkt, terwijl haar collega Marthe Wassink de toehoorders liet zien op het scherm hoe dit systeem te hanteren. Vraag uit het publiek was onder meer hoe dit moet als er niet met een computer gewerkt kan worden. Polman verzekerde dat de ‘oude’ mogelijkheden van benaderen –telefoneren of langskomen op het kantoor in Vriezenveen- altijd mogelijk blijft. “En lukt dit ook niet op de een of andere manier, dan komen we zelf wel even bij u langs, indien gewenst”, aldus Judith Polman.

Na de pauze gaf wijkagent van de politie Twente, Boet Roelofs, op een humoristische wijze waardevolle adviezen veilig te kunnen wonen in de woning en de kans op een inbraak, overval of de bekende babbeltruc met nare gevolgen zoveel mogelijk te beperken. Met als tip: agent aan de deur? Altijd vragen om een legitimatie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›