4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagde Israëlavond en zomertentoonstelling

· 384× bekeken

DAARLERVEEN - Israël suf en saai? Nou… nee. Veel deelnemers deden maandag 14 mei mee aan “Happen en Trappen” voor de 70ste verjaardag van Israël. Vanuit de gemeenten Twenterand, Hellendoorn en Wierden waren deelnemers naar ‘Het Centrum’ in Nijverdal gekomen voor een prachtige fietstocht die om 17.30 uur begon. Bij de drie tussenstops kon men heerlijke Israëlische gerechten eten. Om 20.00 uur waren zo’n 65 personen aanwezig bij het afsluitende programma ’70 jaar Israël’.

Voor de stichting Aleh in Israël (www.aleh.nl) mochten we een fantastisch bedrag overmaken! Ook de vrije-gift-doos van het Israël Platform IPHN was rijkelijk gevuld. Iedereen kreeg het boekje ‘Tien redenen om te bidden voor Israël’ mee naar huis.

Meer weten over Israël? In de periode van 14 mei tot en met 31 augustus is er van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur een tentoonstelling in het Israëlcentrum, Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk. Toegang is gratis (evenals consumptie). We nemen je mee op ontdekkingstocht door het wereldwonder Israël. Je maakt kennis met inspirerende en wonderlijke feiten die het land zo uniek maken. De tentoonstelling is boeiend en leerzaam voor jong en oud. Met een interactieve speurtocht en een unieke Virtual Reality-tour op de mooiste plekje in Jeruzalem!

Volg het Israël Platform Hellendoorn-Nijverdal ook op Facebook!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›