4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Politieke stem op Delta FM van 17 mei

· 562× bekeken

VROOMSHOOP - In de uitzending van donderavond 17 mei komen de volgende gasten aan het woord: André Spit, Bas Winkel en Herco Eshuis.

In het eerste gedeelte van het programma gaat presentator Chris Walraven het met André Spit en Bas Winkel hebben over de procedures die noodzakelijk zijn om vergunning te verkrijgen om een evenement te mogen organiseren. Dit mede naar aanleiding van het recent afblazen van Plonz en de avondvierdaagse in Den Ham. Beide heren hebben ervaring met het organiseren van evenementen, zoals de Twenterandrun, Tot de nek in de drek en de de organisatie van Plonz.

Met Herco Eshuis wordt in het tweede gedeelte van het programma ingegaan op de huidige ontstane situatie, of kun je beter spreken van de ontstane politieke patstelling, met betrekking tot het dossier over de zwembaden in Twenterand. Herco Eshuis is betrokken bij zwemverening VZ & PC en heeft al een aantal keren ingesproken tijdens raadsdebatten mede namens zwemvereniging De Wieke en Zwem- en poloclub de Zandstuve.

Walraven: “Deze keer dus geen lokale politici, maar mensen die recent te maken hebben gehad of nog hebben met de politiek en daar direct de gevolgen van ondervinden of er zelfs consequenties uit trekken. Ik hoop dat deze uitzending er mede toe kan bijdragen dat gemeente en organisaties nog beter gaan beseffen dat er sprake is van een gezamenlijk belang en daar vervolgens ook naar gaan handelen. Gemeente en organisaties/verenigingen zijn namelijk tot elkaar veroordeeld en zullen het dus samen moeten doen.”

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›