4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Randrock zet Vriezenveen op de kop

· 1452× bekeken

VRIEZENVEEN - Tijdens de 16e editie van Randrock werd het publiek getrakteerd op een aantal spetterende optredens van o.a. Voice-winnares Maan, The Bluebettes, reggaeband Heights Meditation, Coldplay (by Coldplace) en niet te vergeten de Vriezenveense band Dragonfly die na 15 jaar weer op het Randrock-podium stond. De line-up en het goede weer wisten veel mensen naar de verschillende podia en Randrock Junior te trekken. Het was de hele dag gezellig druk op het Vriezenveense festivalterrein.

Ook voor de kleintjes was Randrock één groot feest. Te beginnen met een groot optreden van Brandweerman Sam die veel interactie had met de kinderen. Er werd volop geschminkt, geknutseld, gesprongen, gedrumd en gedanst. De zeepbellenman trok veel aandacht met zijn grote bellen en ook de dj-bus werd druk bezocht. In het Historisch museum van Vriezenveen konden de kids met hun ouders en/of opa’s en oma’s oud-Hollandse spelletjes spelen zoals ezeltje prik en sjoelen. Bij de silent disco gingen ook de voetjes van de vloer en hetzelfde was het geval in de diverse springkussens.

Ook bijzonder dit jaar was de geheel nieuwe Food & Reggae lounge. Het publiek was razend enthousiast over de relaxte sfeer, de sound systems en reggaebands op het grasveld. De extra zitplaatsen boden gelegenheid om even rustig een hapje te eten. Diverse foodtrucks zorgden voor een heel gevarieerd aanbod aan culinaire hoogstandjes.

Dankzij de vele sponsoren en vrijwilligers kon de organisatie van Randrock van begin tot eind weer een geweldige editie neerzetten. Met drie heel verschillende podia trok het festival niet alleen Vriezenveners maar juist ook mensen uit heel Twente. Hieruit blijkt dat Randrock met deze vernieuwde opzet een erg succesvolle formule in handen heeft.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›