4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

ALMA vraagt ProRail en gemeente Twenterand om actie

· 686× bekeken

VRIEZENVEEN/VROOMSHOOP - Reizigersvereniging ALMA roept ProRail op snel te zorgen dat de verlichting in de fietsenstalling van station Vriezenveen weer gaat branden. Al drie weken lang werkt die verlichting namelijk niet meer. Dat is uit oogpunt van klantvriendelijkheid en sociale veiligheid geen goede zaak, aldus ALMA.

Ook het probleem van de weesfietsen op de stations van Vriezenveen en Vroomshoop is nog steeds niet opgelost. ALMA vraagt de gemeente Twenterand dat probleem nu eindelijk eens aan te pakken en tot een oplossing te brengen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›