4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuwe entreeborden Aquapark De Zandstuve onthuld

· 506× bekeken

VROOMSHOOP - Langs de Hammerweg in Vroomshoop werden op dinsdagmiddag 8 mei twee nieuwe entreeborden van het Aquapark De Zandstuve onthuld. De kleurrijke borden vervangen de borden van het zwembad De Zandstuve, die 55 jaar als zodanig hebben dienst gedaan. De onthulling werd verricht door burgemeester Annelies van der Kolk van de gemeente Twenterand en Herman Lutke Veldhuis, voorzitter van de stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop. Dat gebeurde in aanwezigheid van leden van de stichting Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk, bestuursleden van de Zwem- en Poloclub De Zandstuve, badpersoneel van De Zandstuve en van De Stamper uit Vriezenveen en bestuursleden van de stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop.

Burgemeester Van der Kolk noemde de Zandstuve qua ligging een van de mooiste zwemlocaties in de regio. Een heilzame plek, waar men zeker tot rust kan komen en waar we trots op mogen zijn, aldus de eerste burger van Twenterand. Benadrukt werd dat een aquapark meer is dan alleen een zwembad en dat daarvan een zeker uitstraling verwacht mag worden.

Stichtingsvoorzitter Herman Lutke Veldhuis beaamde dat en stelde vast dat dat zeker de komende jaren in orde gaat komen. Er is al een free-player op de zonneweide, er komt een flink aantal aqua-blauwe loungestoelen en ook schaduwdoeken zijn aanstaande. Bovendien komt er dit seizoen een attractieve stormbaan en komen er ook speeltoestellen op het water.

Herman Lutke Veldhuis dankte namens zijn bestuur de lokale ondernemers en de bevolking voor de ondervonden morele en financiële steun, die nodig blijft om de gestelde doelen te realiseren. Op zaterdagmiddag 12 mei is vanaf 13.00 uur de spetterende opening van het nieuwe zwemseizoen gepland en op het Aquapark De Zandstuve kan dan iedereen gratis zwemmen en recreëren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›