4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twenterand Fietsvierdaagse 29 mei -1 juni

· 535× bekeken

TWENTERAND - Ooit gehoord van het ‘drielandenpunt’ van Twente, Salland en Vechtdal? Tijdens de Twenterand Fiets4daagse fiets je letterlijk op de grens van deze drie regio’s. Het startpunt is elke dag anders. Ideaal; zo pak je van verschillende dorpen en steden de charmes mee. Je kunt kiezen uit 40 of 60 kilometer per dag. En welke afstand je ook kiest: je komt langs de mooiste plekken waar je normaal niet zou komen!

In samenwerking met de Wielertoerclub Vroomshoop en een werkgroep bestaande uit recreatieondernemers in Twenterand en enthousiaste vrijwilligers organiseert Twenterand Tourist Info voor de 3e keer de Twenterand fiets 4 daagse. Evenals de succesvolle eerste 2 edities wordt er nu ook elke dag gestart vanuit een andere kern in Twenterand. Er zijn 4 prachtige nieuwe routes uitgezet van ca 40 of 60 km. Deze routes worden geheel bewegwijzerd door middel van pijlen, bovendien zijn de routes via de OnRoute app beschikbaar voor de mobiele telefoon.

Onderweg is er weer van alles te zien en te beleven. Zo kunnen de fietsers bijvoorbeeld een kijkje nemen in de Leemansmolen, bij voldoende wind zullen de wieken gaan draaien. Of er kan vrijblijvend rondgesnuffeld worden in de galerie van Aly Schutte. Een wijntje proeven bij een van de twee wijngaarden in de regio behoort ook tot de mogelijkheden! Zo zijn er elke dag leuke “afstappers” onderweg en natuurlijk kan er ook genoten worden van een lekker kopje koffie/thee of een heerlijke lunch bij de stempelposten aan de routes.

Dit jaar bijt Vroomshoop het spits af op dinsdag 29 mei met de start vanuit Lunchroom “Bij Saartje”, op woensdag volgt dan de route vanuit “Het Wapen van Vriezenveen”, vervolgens op donderdag vanuit “De Johanneshoeve” te Westerhaar en “last but not least” vrijdag 1 juni vanaf restaurant “De Beuk” in Den Ham. Er kan gestart worden tussen 9.30 - 12.00 uur. Bij de startpunten zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig waar u de hele dag uw auto kunt laten staan.

De 4 Jumbo supermarkten in Twenterand zorgen net als vorig jaar voor een lekkere versnapering bij de start en de werkgroep fiets 4 daagse is erg blij met het sponsorbedrag dat de RABO bank Noord- en West Twente beschikbaar heeft gesteld.

De voorinschrijving sluit op 15 mei, maar bij de start kan ingeschreven worden voor alle vier dagen. Eén of meerdere dagen fietsen kan natuurlijk ook!

Inschrijven kan door middel van het invullen van het formulier op de websites: www.puurtwenterand.nl of www.twenterandfiets4daagse.nl
Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Twenterand Tourist Info: info@puurtwenterand.nl of 0546-671778
Of haal de flyer bij Twenterand Tourist Info, Grotestraat 4 te Den Ham.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›