4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Spetterende opening Aquapark De Zandstuve

· 962× bekeken

VROOMSHOOP - Op zaterdag 12 mei wordt om 13.00 uur het nieuwe zwemseizoen van het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop op feestelijke wijze geopend. De entreeborden van het nieuwe Aquapark de Zandstuve staan opgesteld langs de Hammerweg. De afgelopen 55 jaar droegen die borden de tekst van het openluchtzwembad De Zandstuve en die worden nu vervangen. Ook de vlag met het logo van het Aquapark wappert vanaf zaterdag in top. Wethouder Martha van Abbema zorgt om 13.00 uur voor die feestelijke openingshandeling. De wethouder sport van de gemeente Twenterand tekent samen met voorzitter Herman Lutke Veldhuis van het bestuur van de stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop een intentieverklaring.

De gemeente Twenterand, die het Aquapark de Zandstuve exploiteert en beheert en de nog jonge stichting, die de verfraaiing van het Aquapark de Zandstuve Vroomshoop voor zijn rekening neemt, werken nauw samen om de aantrekkelijkheid van het Aquapark te vergroten.
Een gloednieuwe stormbaan op het water wordt zaterdag op feestelijke wijze in gebruik gesteld door sponsor Dennis Jongeneel en directeur Renny van Faassen van de stichting Zorgsaam Twenterand.

Tijdens de openingsdag geldt zaterdag vrij entree, zodat iedereen voor niets kan zwemmen of kan recreëren op de zonneweide. De bekende creatieve oud-badmeester Theo Beulakker keert weer terug en de door hem aan te brengen tatoeages vinden zeker gretig aftrek. Op de zonneweide is van alles te doen, waarbij sport en spel. Een patatwagen met ook nog eens broodjes hamburger van de stichting Aquapark de Zandstuve is zaterdag aanwezig.

Iedereen kan desgewenst vriend of vriendin van de stichting Aquapark De Zandstuve worden en vrije giften zijn ook welkom. De welbekende kiosk van de zwem- en poloclub De Zandstuve is ook zaterdag uiteraard geopend voor de bezoekers, die zich kunnen verzekeren van een natje en een droogje.
In de loop van de middag zal ook bekend worden gemaakt welke vriend of vriendin van Aquapark de Zandstuve, die op Koningsdag € 10,00 hebben betaald, de gelukkige winnaars zijn van een gratis zwemabonnement.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›