4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Vriezenveense middenstanders knallen met voordeel

· 450× bekeken

VRIEZENVEEN - Onlangs hebben 16 Vriezenveense ondernemers zich verenigd in Kortingsknallers.nl. Middels deze site en folder bieden ze 4 keer per jaar producten en diensten tegen flinke kortingen aan. Deze week krijgt u de eerste folder in de bus met stevige acties van AST, DOCK 46, DOEN klussen & bouwen, Herensalon Schipper, Het Vrieshuis, JD computers, Jumbo Fikkert, LEV, Mobile Service Centre, Pearle, Restaurant Amarna, Schipper Tweewielers, Schoonheidssalon Martenique Bunt-Bos, Shoeby, Vogelzang schoenreparatie & sleutelservice en Wolters ijzerwaren.

Behalve kortingen valt er ook het een en ander te winnen op www.facebook.com/Kortingsknallers. Like en deel deze pagina en maak kans op mooie prijzen. Folder gemist? Geen probleem: op kortingsknallers.nl kun je jouw bon eenvoudig uitprinten. Profiteer ervan…..

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›