4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Mijande Wonen en directeur Peter Zuithof uit elkaar

· 1543× bekeken

VRIEZENVEEN - De raad van commissarissen van Stichting Mijande Wonen en haar directeur-bestuurder de heer Peter Zuithof hebben op 25 april 2018 geconstateerd dat er onvoldoende basis is voor een vruchtbare samenwerking in de nabije toekomst. Dit besluit heeft te maken met de persoonlijke samenwerking tussen RvC en directeur-bestuurder en staat los van de ingezette koers van de organisatie. In goed overleg is besloten om het dienstverband met de heer Zuithof te beëindigen. Vooruitlopend daarop heeft hij zijn werkzaamheden neergelegd. De RVC gaat op zoek naar een nieuwe bestuurder. Mevrouw Erna Mobach, manager Wonen & Vastgoed, neemt zijn werkzaamheden waar totdat er een nieuwe directeur-bestuurder is benoemd.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›