4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Aquapark De Zandstuve rekent op steun van Vroomshoopse bevolking

· 747× bekeken

VROOMSHOOP - De nog jonge stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop gaat zich nadrukkelijk presenteren tijdens de Vrijmarkt op Koningsdag bij Het Punt. Onlangs heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand besloten om de transformatie van het openluchtzwembad De Zandstuve in Aquapark De Zandstuve te accepteren. Dat betekent dat door de veranderde naamgeving na 53 jaar de vlag met het logo van het Aquapark De Zandstuve op het adres Hammerweg 75 in Vroomshoop wappert en dat ook de toegangsborden worden aangepast.

Het bestuur van de stichting Het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop is momenteel bezig met een financiële actie onder de middenstanders en het bedrijfsleven van Vroomshoop om de verfraaiing van De Zandstuve te realiseren. Ook de bevolking van Vroomshoop en omstreken wordt opgeroepen om het Aquapark De Zandstuve daadwerkelijk te steunen door tijdens Koningsdag op vrijdag 27 april voor 10 Euro Vriend of Vriendin te worden. Ook kan een vrije gift worden gegeven. De Vrienden en Vriendinnen kunnen drie abonnementen winnen voor het komende zwemseizoen. Gehoopt wordt op een massale steun voor het nieuwe Aquapark De Zandstuve.

Op Koningsdag presenteert de stichting Aquapark De Zandstuve de concrete plannen voor de komende seizoenen. In samenspel met het badpersoneel van de gemeente Twenterand wordt op zaterdag 12 mei een spetterende opening van het zwemseizoen verzorgd.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›