4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Alle Hammenaren in een boek!

· 718× bekeken

DEN HAM - Komend najaar geeft de Oudheidkundige Vereniging Den Ham-Vroomshoop een boek uit dat is geschreven door plaatselijk historicus Dick de Ruiter. Het boek heet “Hammer Huizen en Mensen” en zal gaan over de vroegere bewoners van het dorp Den Ham en de geschiedenis van hun huizen door de eeuwen heen. De bedoeling is dat ook de huidige bewoners (binnen de bebouwde kom - ook de nieuwbouwwijken!) worden genoemd, zodat het een echt dorpsboek wordt. Voor vermelding is echter wel ieders toestemming nodig. Doe mee en stuur uw naam én adres per e-mail naar brinkzitter@gmail.com of telefonisch naar Aly de Ruiter, tel. 0546-672487. Graag voluit de voornamen, het hele gezin en thuiswonende kinderen! Let op, uw bericht is geen voorintekening of bestelling.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›