4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Vrouw aan het roer bij de Christenunie

· 852× bekeken

VRIEZENVEEN - Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de ChristenUnie Twenterand, in het Westerdok te Vriezenveen, op 19 april 2018 is er nieuwe bestuursvoorzitter verkozen. Voorzitter Harjan Otten treedt terug als voorzitter, maar blijft wel behouden voor het bestuur in de functie van penningmeester. Als nieuwe voorzitter van de ChristenUnie Twenterand is verkozen Barbera Koerssen.

Tijdens de algemene ledenvergadering van de ChristenUnie Twenterand heeft Barbera Koerssen het voorzitterschap van het bestuur overgenomen. De leden steunden unaniem het voorstel van het bestuur om Barbera Koerssen tot voorzitter van het bestuur te benoemen.

Afscheidnemend voorzitter Harjan Otten blijft actief als bestuurslid. Hij gaat verder in de functie van penningmeester. Hij volgt in deze functie het onlangs verkozen raadslid Theo Huisjes op.

Harjan Otten: “Ik vond het een dankbare en bijzonder mooie taak om te mogen doen. Wij hebben in de afgelopen periode aan een vernieuwd elan met het oog op de toekomst. Hierbij hebben wij ingezet op verjonging en vernieuwing. Ik vind het belangrijk dat er nu een vrouw de leiding gaat nemen binnen het bestuur van de ChristenUnie Twenterand.”

Barbera Koerssen: “Ik vind het een eer om de talenten die ik gekregen heb in te zetten voor de ChristenUnie.”

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›