4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Burgemeester van der Kolk gast in Politieke stem op Delta FM

· 749× bekeken

VRIEZENVEEN - Tijdens de uitzending Politieke stem op Delta FM van komende donderdag 19 april 2018 is waarnemend burgemeester Annelies van der Kolk één van de gasten.

In deze derde aflevering van dit nieuwe lokale politieke programma zijn in het eerste gedeelte Ben Engberts, fractievoorzitter van de SGP en Stephan Reusken fractievoorzitter van de PvdA-GL als gasten aanwezig. Er wordt met hen o.a. terug gekeken op de resultaten van de verkiezingen en het advies van informateur Mark Boumans over een mogelijke nieuwe coalitie komt ongetwijfeld ook ter sprake.

Na de onderbreking gaat presentator Chris Walraven het gesprek aan met waarnemend burgemeester van Twenterand Annelies van der Kolk. In dit gesprek wordt terug gekeken op haar afgelopen periode als burgemeester en vooruitgekeken op zaken die voor Twenterand en haar inwoners van belang zijn.

Het programma heeft als doel de lokale politiek dichter bij de inwoners te brengen en wordt eens in de veertien dagen uitgezonden via de lokale omroep, zowel op de radio als op de televisie, van 19.00 tot 20.00 uur. Tevens is de uitzending rechtstreeks te volgen op de Facebook pagina Deltapolitiek, waar u ook rechtstreeks uw vragen aan de gasten kunt stellen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›