4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Opnieuw succes voor majorettes van De Harmonie Vroomshoop

· 1010× bekeken

VROOMSHOOP - Zaterdag 14 april deden 8 twirlsolisten mee aan het NBTA-concours in Nunspeet. De concurrentie met maar liefst 190 optredens was deze dag groot. Ondanks dat wisten maar liefst 6 van de 8 solisten een medaille mee naar huis te nemen wat een beloning voor het vele trainen van de afgelopen weken.

In de categorie 1- baton pre-teen novice wist Marlinde Kroese een tweede plek en haar promotiepunten binnen te halen. Dit betekent voor Marlinde dat ze volgende keer in een hoger niveau mag twirlen. Sarah Offringa behaalde in dezelfde categorie een mooie derde plek en miste op een paar tiende punten haar promotie. Ook in dezelfde categorie werd Kyra Ekkel vierde en Lyan Moes zesde, ook zij lieten een mooie strakke show zien, wat heel kenmerkend is voor alle meiden van De Harmonie.

Andrea Zandbergen en Dewi Dijk die allebei meededen op het onderdeel Kids Twirl werden allebei derde in hun eigen leeftijdsgroep.

Maud Jansen die uitkwam in de juniorklasse pakte een tweede plaats met haar 1-baton show en tevens haar tweede plaatsingspunten voor het NK. Dit betekent voor Maud dat ze in november mag deelnemen aan de voorrondes van het NK. Maud die ook nog met haar solodance op de vloer stond werd hiermee vierde.

Dianne Laarman deed mee met haar 1-baton show in senior novice en behaalde hiermee een tweede plek. Iris Jansen had deze dag de meeste concurrentie met maar liefst 23 tegenstanders in haar categorie senior beginner maar wist hier toch een hele mooie zevende plaats te behalen.

Met maar liefst 11 medailles, 1 beker, 2 keer promotie, plaatsingspunten voor provinciale kampioenschappen, en plaatsingspunten voor voorrondes NK in vier weken tijd wordt weer bewezen dat de majorette van De Harmonie in een stijgende lijn zitten. De volgende wedstrijd laat nog even op zich wachten en zal zijn op 2 juni in Dedemsvaart.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›