4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Al 200 kaarten verkocht voor Koningsnacht Vroomshoop 2018

· 610× bekeken

VROOMSHOOP – Het nieuwe muziekfestival Koningsnacht Vroomshoop op donderdag 26 april in Het Punt kan rekenen op veel belangstelling. De eerste 200 kaarten zijn nu al verkocht. Tijdens Koningsnacht Vroomshoop zal de feestband Bandje Speciaal uit Gelderland optreden. Kaarten zijn online te bestellen via www.feestweekvroomshoop.nl.
Voor Koningsnacht Vroomshoop geldt een speciale dresscode: oranje. De muziekavond begint om 20.30 uur en eindigt om 01.00 uur. Het evenement wordt gehouden in de theaterzaal van Het Punt. Alle leeftijden zijn welkom. De zaal zal volledig aangekleed zijn in het oranje en in het rood-wit-blauw.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›