4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Woningcorporatie Mijande Wonen is altijd in de buurt!

· 503× bekeken

TWENTERAND - Huurders van Mijande Wonen kunnen nu ook snel, gemakkelijk en helemaal veilig hun woonzaken digitaal met de woningcorporatie regelen. Op het moment dat het de huurder uitkomt via ‘mijnmijande.nl’: een persoonlijke en beveiligde onlineomgeving.

‘We sluiten hiermee aan op de behoefte van onze huurders om hun woonzaken met ons te regelen op het moment dat het de huurder uitkomt. Dus ook buiten onze openingstijden’, licht Erna Mobach, manager Wonen en Vastgoed toe. ‘Onze huurders kunnen ons uiteraard blijven bellen of langskomen op kantoor om hun woonzaken met ons te regelen. Met mijnmijande.nl breiden we onze dienstverlening richting onze huurders verder uit. ’

Over Mijande Wonen
Mijande Wonen is een woningcorporatie in noordoost Twente. Wij verhuren, beheren en onderhouden ongeveer 5.000 woningen in de gemeenten Dinkelland en Twenterand.

Onze bedoeling
Wij zijn er voor iedereen die in aanmerking komt voor een sociale huurwoning. Samen met huurders en partners zorgen we dat wonen op het Twentse platteland prettig, veilig en betaalbaar is en blijft. Dat onze woning een echt thuis is voor onze huurder. Daar gaat het ons om! Om dit te bereiken werken wij met ons hoofd: ‘gezond boeren verstand’ en vanuit ons hart. Dat noemen wij samen bouwen aan Dorpskracht!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›