4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Majorettes van “De Harmonie Vroomshoop” winnen gouden beker en medaille met promotie.

· 985× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag 7 april deed het B team en solist Maud van “De Harmonie Vroomshoop” mee aan een KNMO majorette concours in Coevorden. Voor het team was dit de eerste wedstrijd van dit seizoen. Met 9 meiden lieten ze een mooie uitgevoerde show zien op muziek van de “Trolls”. Om als team een mooie show neer te zetten is het van belang dat alles goed op elkaar is afgestemd. Dit is waar het team de laatste tijd intensief mee bezig is geweest

Gisteren werd de inzet dan ook beloond met 75 punten wat goed was voor een eerste plek en de gouden beker die het team mee naar huis mochten nemen. Solist Maud liet indruk achter bij de jury met haar show op muziek van True Colors. Maud beeldde de muziek gecombineerd met twirl technieken foutloos uit. Dit werd door de jury beloond met een tweede plaats met maar liefst 87,2 punten. Met deze punten behaalde Maud tevens promotie wat betekent dat ze de volgende wedstrijd in een hogere klasse deel zal nemen. Ook kan Maud in het najaar deelnemen aan de Overijsselse Kampioenschappen.

De volgende wedstrijd waar de solisten van “De Harmonie “naar toe gaan is volgende week zaterdag 14 april in Nunspeet.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›