4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Peatminers bedankt Vriezenveen!!

· 456× bekeken

VRIEZENVEEN - Het was afgelopen zaterdag een drukte van belang op het Manitobaplein. Heel veel basketballers en ouders waren er klaar voor om de inwoners van Vriezenveen te voorzien van potgrond. Schitterend weer en heel veel lachende gezichten bleken de beste manier voor de verkoop. We bedanken de Vriezenveners voor de super geslaagde potgrondactie 2018. Natuurlijk dank aan alle Peatminers en de sponsoren Witzand, autobedrijf Schmidt, stukadoorsbedrijf Jack Schepers, de Haere, Schoonmaakbedrijf Klaas Harms, de Hypotheker en het Wapen van Vriezenveen voor de fantastische inzet!!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›