4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagde HammerBezinningswandeling

· 960× bekeken

DEN HAM - Voorzitter Stille Momenten Marianne Veurink spreekt bij de opening van de HammerBezinningswandeling de volgende bijzondere woorden uit: ‘’Het belangrijkste van lopen is het lopen en niet het aankomen. Iedere voetstap is leven, iedere voetstap is vrede.’’
Rond 50 bezoekers waren aanwezig op de Brink in Den Ham bij de opening van de HammerBezinningswandeling. Auke Koops van ’t Jagt (kerk, school, gezin en samenleving) en Marianne Veurink hebben deze wandeling geopend.

De TTI (Twenterand Tourist Information) heeft op de Brink een echte TIP: Toeristisch Informatie Punt gecreëerd. Een drietal panelen zijn geplaatst: Een paneel met fietsroutes, een paneel met wandelsroutes en een paneel met de HammerBezinningswandeling. De teksten op de panelen zijn deels in het Duits (Brinkdorp = Angerdorf) en het Engels. Het Brinkdorp Den Ham wordt nu ook gepositioneerd als drielandenpunt tussen Twente, Salland en het Vechtdal.

Na de opening hebben de bezoekers de 4,5 km gezamenlijk afgelegd waar bij telkens een van de 12 plaquettes werd onthuld en een van de deelnemers het gedicht op de plaquette voor heeft gelezen. Indrukwekkend. Er staat ook een plaquette bij de drie Hammerkerken.

Al met al een geslaagde Stille Zaterdag.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›