4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Vrijwilligersmarkt in Kulturhus De Klaampe

· 759× bekeken

VRIEZENVEEN - Op donderdag 5 april 2018 organiseren het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand (IVT) en de gemeente Twenterand een vrijwilligersmarkt in Kulturhus de Klaampe in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Deze markt is bedoeld om inwoners te laten kennismaken met vrijwilligersorganisaties die werkzaam zijn in Twenterand en mogelijk op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers.

Ruim 25 vrijwilligersorganisaties uit heel Twenterand presenteren zich tijdens de vrijwilligersmarkt. Op de markt is goed te zien hoe breed vrijwilligerswerk is. Organisaties vanuit verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld zorg en welzijn, sport, hulpverlening, kunst en cultuur, zijn aanwezig.
De vrijwilligersmarkt start om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom om de markt te bezoeken en vrijblijvend kennis te maken met de deelnemende vrijwilligersorganisaties.

Publieksprijs Vrijwilligerswerk
Tijdens de vrijwilligersmarkt wordt om 19.30 uur de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand uitgereikt door wethouder Jan Binnenmars. De vijf genomineerden zijn:
• Jeugdkunstkring Westerhaar
• Jeugdraad Basketbalvereniging Peatminers
• Stichting Manna
• Vrijwilligers Stichting Jongerenwerk Den Ham
• Vrijwilligers Zwemvereniging De Vroege Vogels

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de vrijwilligersmarkt, neem dan contact op met het Informatiepunt Vrijwilligerswerk. Telefoon: 0546 481458. E-mail: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›