4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Wethouder Scholten dient ontslag in

· 771× bekeken

VRIEZENVEEN - Wethouder Jan-Herman Scholten heeft vandaag via een brief aan de gemeenteraad zijn ontslag ingediend als wethouder van de gemeente Twenterand. Donderdag 29 maart wordt Scholten geïnstalleerd als raadslid in de gemeente Haaksbergen en die functie is onverenigbaar met het wethouderschap in Twenterand.

De wethouder laat weten de afgelopen drie jaar met plezier gewerkt te hebben in Twenterand. “Samen met mijn collega-wethouders en burgemeester en met ondersteuning van de raad en de ambtelijke organisatie zijn veel zaken opgepakt en gerealiseerd.” In zijn ontslagbrief spreekt hij zijn dank uit voor het feit dat hij in de mooie gemeente Twenterand heeft mogen werken.

Jan-Herman Scholten werd drie jaar geleden wethouder in Twenterand. Hij volgde Johan Oordt op.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›