4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Succesvolle veiling Innerwheel Vriezenveen

· 690× bekeken

VRIEZENVEEN - De veiling die de Innerwheel Vriezenveen afgelopen vrijdagavond heeft georganiseerd om geld in te zamelen voor de stichting Ekiko (Ieder Kind Een Koffer) heeft een bedrag opgeleverd van maar liefst € 4000,--. Zo’n 60 belangstellenden kwamen bijeen in hotel-restaurant Wildthout in Ommen, waar de dames van de Innerwheel een zaal gezellig hadden ingericht voor deze fundraising. Tijdens een geserveerd diner werd er tussen de gerechten door twee keer geveild.

De kavels die in de verkoop kwamen waren zeer divers: van schoonheidsbehandelingen, een week een recreatiewoning in Giethoorn, schilderijen en een keramieken schaal tot een workshop theater en een incompany workshop agile management. Niek van Duren, eigenaar van Wildthout, bood op het laatst ook nog een vijfgangendiner aan om te verkopen. Het ging uiteindelijk allemaal met een leuk eindbedrag van de hand.

Onbetwiste ster van de avond was deze avond de welbespraakte veilingmeester Ingrid Groeneveld, die telkens met een ferme klap van de hamer de 18 kavels definitief overhandigen kon aan de nieuwe eigenaar. “Je kon merken dat na de tweede veiling de avond en de gezelligheid vorderde”, lacht Innerwheelster Ingrid. “Er werd veel vaker over elkaar heen geboden. Op een gegeven moment hadden ze echt de smaak te pakken. Ontzettend leuk!”.

De voor deze gelegenheid benoemde veilingmeester had de weken daarvoor al driftig geoefend om de kavels op een aantrekkelijke wijze aan de man te brengen. En dat lukte prima. Ingrid werd bijgestaan door haar ‘collega’s’ Marinel Vieleers en Jeannette Jansen, die de administratie rond de te verkopen kavels punctueel bijhielden. Uiteindelijk kon aan de vertegenwoordiger van Ekiko, bestuurslid Mariel Lammertink, een check overhandigd worden van € 4000,--, waarvoor een groot aantal koffers met eigen spullen kan worden gekocht, om de kinderen mee te geven als uithuisplaatsing in een ander gezin -door welke oorzaak ook- aan de orde is. Lammertink toonde zich zeer verrast en had zo’n hoog bedrag niet verwacht.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›