4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Laatste oproep Akkerfonds 2018

· 485× bekeken

VRIEZENVEEN - Afgelopen boekjaar 2017 is voor Stichting Christelijk Boekenhuis De Akker wat moeizamer verlopen dan eerdere jaren, toch is er reden tot dankbaarheid en delen in de zegen. Graag laat De Akker via haar projectondersteuningsfonds diverse goede instellingen delen in de winst, via een eenmalige bijdrage. Door De Akker zijn alle reguliere kerken in Twenterand en directe omgeving hiervoor persoonlijk benaderd.

Projecten komen in aanmerking, als zij voldoen aan de volgende criteria:
• overeenstemmen met de christelijke en diakonale doelstellingen van De Akker
• gerelateerd zijn aan een of meer reguliere kerken in Twenterand en de directe omgeving
• uitvoering eenmalig op projectbasis binnen de termijn van 1 jaar.
• Uniek en nieuw project, dus geen gat in een begroting.
• Indienen van aanvraagformulier en motivatiebrief, zowel digitaal als in print
• Aanwezig bij uitreiking op donderdag 31 mei en bereidheid tot gezamenlijke PR

Aanvragen dienen schriftelijk en digitaal uiterlijk voor Pasen dus voor 1 april te worden ingediend. De aanvrager dient hierbij een goed gemotiveerde projectbeschrijving en financiële onderbouwing in te dienen. Daarnaast moet worden aangegeven wanneer het project wordt uitgevoerd en wat er naar de vrijwilligers kan worden gecommuniceerd.

Aanvraagformulieren, met keuzecriteria, kunt u afhalen en inleveren in De Akker. U kunt uw aanvraag richten aan: Christelijk Boekenhuis De Akker, Aanvraag: Projectondersteunings- fonds, Westeinde 305, 7671 ES Vriezenveen. Dit formulier kunt u ook downloaden van www.akkerboek.nl

Tijdens de Stille week, de laatste week voor Pasen zijn er diverse extra acties en aanbiedingen. Elke klant ontvangt een attentie en er is een prijsvraag voor de jongeren van de basisschool: eier raden. Bij besteding van elke 10€ ontvangt u een stempel op de Akkerspaarkaart voor een Akkerbon van 5€. Voor kerken, verenigingen en scholen gelden bijzondere arrangementen, vraag erna bij de kassa.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›