4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

690 zonnepanelen op Brede school en Het Punt Vroomshoop

· 851× bekeken

VROOMSHOOP - 690 zonnepanelen op de daken van de Brede School en Het Punt in Vroomshoop. Daartoe heeft het College van B&W van Twenterand besloten. Deze zonnepanelen leveren de school en Het Punt direct voordeel op in hun energieverbruik. Daarnaast draagt het bij aan een energieneutraal Twenterand in 2050. “Een win-win situatie voor zowel onze samenleving als voor de Brede School en Het Punt,” aldus wethouder Binnenmars. “Samen maken we werk van duurzaamheid.”

Binnen het bouwkrediet voor de Brede School is financiële ruimte aanwezig voor de aanschaf van de zonnepanelen. De Brede school ontvangt een vergoeding van het rijk voor energie. Deze vergoeding wordt ter beschikking gesteld aan de gemeente Twenterand voor de financiering van de zonnepanelen. Het voordeel op de exploitatiekosten voor Het Punt wordt in hun meerjarenexploitatie meegenomen.

De oplevering van de Brede School staat gepland voor eind oktober 2018.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›