4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

VVD ‘Manifest Zorg in Twenterand - vervolg

· 1064× bekeken

VRIEZENVEEN - Zorg is een actueel onderwerp en raakt jong en oud; daarom is het ook zo’n belangrijk thema bij gemeenteraadsverkiezingen.
Half februari 2018 heeft VVD Twenterand alle lijsttrekkers geïnformeerd over haar voornemen om gezamenlijk een zorgmanifest te ondertekenen tijdens het zorgdebat dat heeft plaats gevonden in Twenterand op 15 maart 2018 en heeft hen gevraagd om een reactie.
Lijsttrekker Erik Kobes: “De lokale VVD is een partij van doeners en juist op het gebied van de zorg in het sociaal domein is het van belang om gezamenlijk op te treden. Mijn partij heeft hiertoe een aanzet willen doen”.

De woordvoerder sociaal domein van de VVD Twenterand, Reina Berends: “Ondanks het feit dat diverse partijen het een goed initiatief vonden, heeft slechts één lijsttrekker, de heer Reusken, namens zijn partij een inhoudelijke reactie gegeven en deze is verwerkt in het manifest. Andere partijen hebben gemeld hierover verder te willen spreken na de verkiezingen. Twee partijen, te weten D’66 en PVV, hebben geen enkele reactie gegeven, hetgeen ik betreur.” Het manifest maakt duidelijk wat de waarden en uitgangspunten zijn op het gebied van zorg in het sociaal domein.
Lijsttrekker Erik Kobes: “Ik spreek de wens uit dat we de tekst van het manifest kunnen gebruiken voor een nog op te stellen raadsprogramma. Het is van belang dat VVD Twenterand de steun krijgt van de kiezer, zodat we dit kunnen realiseren”.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›