4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Majorettes “De Harmonie Vroomshoop” komen terug met 4 medailles en 1 keer plaatsingspunten NK.

· 634× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag 17 maart startten de majorettes van ‘De Harmonie Vroomshoop’ het concours seizoen in Emmeloord. Het was een dag met maar liefst 175 optredens . De concurrentie was dan ook enorm voor de meiden van “De Harmonie”. Daarnaast werd er op hoog niveau getwirld in Emmeloord. Ondanks dat wisten een aantal meiden toch een medaille te bemachtigen.

Lyan Moes liet in haar categorie een bijna foutloze 1-baton show zien die dan ook werd beloond met een eerste plaats. Ook Marlinde Kroeze die in dezelfde categorie uitkwam liet een mooie show zien en behaalde hiermee een tweede plek.

Sarah Offringa en Sanne Vos die ook op het onderdeel 1-baton meededen lieten ook een mooie show zien maar misten net een podiumplek.

De jongste meiden Andrea Zandbergen en Dewi Dijk deden mee aan het onderdeel kids twirl . Andrea Zandbergen wist hiermee een tweede prijs te behalen , Dewi Dijk behaalde een mooie vierde plaats .

Maud Jansen die met 3 onderdelen meedeed behaalde met haar strakke 1 – baton show een tweede plek en pakte hier tevens haar eerste plaatsingspunten voor de voorrondes van het NK. Met haar solo dance liet ze een mooie show zien waar ze zelf tevreden op terug kijkt maar geen podiumplek wist te behalen.

Met de duo – show samen met zus Iris behaalden ze een mooie vierde plaats. Iris Jansen deed daarnaast mee met haar 1- baton show maar viel hiermee buiten de prijzen. De volgende wedstrijd waar al deze solisten zich weer op voorbereiden zal zijn op 14 april in Nunspeet.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›