4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

ChristenUnie op z’n Luthers

· 859× bekeken

TWENTERAND - Gisteravond heeft de ChristenUnie Twenterand een verrassingsactie in de gemeente Twenterand uitgevoerd. Terwijl de campagnecommissie live was via Facebook werden in alle 7 kernen '7 stellingen' aangespijkerd. De actie werd (ook weer met live-verbinding) afgesloten bij het gemeentehuis, waar lijsttrekker Gerjan Smelt de laatste stellingen aanspijkerde.

De gemeente Twenterand bestaat uit 7 dorpskernen, namelijk Den Ham, Vroomshoop, Geerdijk, Westerhaar, Bruinehaar, De Pollen en Vriezenveen. De ChristenUnie Twenterand voert campagne met de eerste 7 personen van de kandidatenlijst en om het getal vol te maken zijn er 7 stellingen voor Twenterand gemaakt. Deze stellingen laten zien waar de ChristenUnie Twenterand voor staat en wat zij willen bereiken in de gemeente. Om die stellingen in alle kernen zichtbaar te maken zijn gisteravond in elke kern op openbare plekken grote borden geplaatst. De hele actie was 'live' te volgen via Facebook. Bij het gemeentehuis in Vriezenveen werden de laatste stellingen aangespijkerd en gaf lijsttrekker Gerjan Smelt aan dat in navolging van Luther de ChristenUnie wil laten zien waar ze voor staan en dat ook waar willen gaan maken.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›