4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Aanmelden voor Vrijwilligersmarkt

· 648× bekeken

TWENTERAND - Tot en met 25 maart 2018 is aanmelding voor de Vrijwilligersmarkts op donderdag 5 april (van 16.00 tot 20.00 uur) nog mogelijk. Aanmelden voor deelname. Aanmelden kan door het inschrijfformulier in de bijlage in te vullen en aan ons retour te sturen. Aanmelden kan via per mail naar info@vrijwilligerswerktwenterand.nl of schriftelijk naar Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand, Burgemeester Koetjestraat 2
7681 ZP Vroomshoop. In tegenstelling tot eerdere berichten zal de vrijwilligersmarkt niet plaatsvinden in Het Punt in Vroomshoop, maar in Kulturhus De Klaampe in Westerhaar.

Zoals u weet wordt tijdens de vrijwilligersmarkt de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand uitgereikt. Van 13 tot en met 30 maart kunt u uw stem uitbrengen op één van de genomineerden. De vijf genomineerden hebben allemaal een promotiefilmpje gemaakt waarmee ze o.a. zoveel mogelijk stemmen hopen te werven. De promotiefilmpjes zijn te bekijken op onze website: http://www.vrijwilligerswerktwenterand.nl/info/i2/vrijwilligersprijs/36. Hier vindt u ook meer informatie over de genomineerden en kunt u uw stem uitbrengen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›