4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

CU biedt mobiliteitsmanifest aan

· 951× bekeken

TWENTERAND - ChristenUnie Twenterand heeft in samenwerking met de ChristenUnie fracties van de gemeenten Dalfsen, Ommen en Hardenberg en de ChristenUnie fractie van de provincie Overijssel een mobiliteitsmanifest opgesteld. Dit mobiliteitsmanifest is op vrijdag 9 maart 2018 overhandigd aan ChristenUnie Tweede Kamerlid Eppo Bruins.

In het manifest worden punten benoemd die de gezamenlijke fracties van belang vinden om in de toekomst te zorgen voor een betere mobiliteit in de regio. Dit mobiliteitsplan is opgesteld om te zorgen voor een betere verbinding van de regio met andere delen van het land.

Gerjan Smelt: “ Met het ondertekenen en gezamenlijk tekenen van het mobiliteitsmanifest laat de ChristenUnie zien hoe belangrijk dit thema voor haar is. Voor Twenterand is met name de lobby voor de N36 naar A36 belangrijk en de vaarweg over het kanaal hoort daarbij om het logistiek over land en water te verbeteren. Een sterke infrastructuur maakt een regio economisch sterker en met deze actie slaan wij met diverse partijen de handen ineen. We geloven in een krachtig vervolg tot in de provinciale staten en Tweede Kamer.”

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›