4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Zomerkamp Vriezenveen actief tijdens NL-Doet!

· 689× bekeken

VRIEZENVEEN - Zomerkamp Vriezenveen vindt plaats in de laatste week van de schoolvakantie en is bestemd voor de groepen 3 t/m 8. Dit jaar viert men het 15-jarig bestaan. Doordat “het Mozaïek”(de voormalige Eben Haezer school) ging sluiten moest de organisatie op zoek naar alternatieven; een zeecontainer werd gekocht.

Afgelopen weekend vond weer de landelijke actie plaats NL-Doet. Zowel de vrijdag alsook de zaterdag zetten duizenden vrijwilligers zich in voor verschillende doelen.
De vrijwilligers van Zomerkamp Vriezenveen deden op zaterdag erg hun best. De container moest worden geschuurd en geverfd; van binnen moesten er stellingen worden gebouwd, zodanig dat de tenten en al het materiaal in de container kunnen worden opgeslagen.

Al vroeg in de morgen werd er verzameld bij aannemersbedrijf J. Eshuis en iedereen ging vol goede moed aan de slag. Er werd vooraf gevreesd voor het weer, maar dat bleek gelukkig onterecht. Tijdens deze dag kon er onder ideale omstandigheden worden gewerkt.
Het benodigde materiaal was reeds vrijdag gehaald, met dank aan Raab Karcher, PMA schilders en Niekolaas aanhangers, zodat er van meet af aan geklust kon worden.

Op een klein incidentje na liep alles gesmeerd. Tussentijds werd de koffie genuttigd, gezamenlijk brood gegeten en ’s avonds (na een lange dag) smaakte de patat heerlijk.

Rond de klok van 18.00 uur werd de balans opgemaakt en werd er teruggekeken op een zeer nuttige dag waarbij een grote tevredenheid viel te bespeuren onder de vrijwilligers. De eerste stelling is geplaatst en de container zit helemaal strak in verf.
Op een nader te bepalen datum zal men opnieuw bij elkaar komen om de rest van de stellingen te maken; ook zal al het materiaal nog over gepakt moeten worden. Al met al moet er nog heel veel gebeuren; allemaal vrijwillig!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›