4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

‘Pot Sierlijk’ in ‘Oos Plekkie’ in Vroomshoop

· 670× bekeken

VROOMSHOOP - Donderdagavond 8 maart, waren ruim 50 vrouwen bij elkaar in ‘Oos Plekkie’ (Bijvank 18, Vroomshoop). Daar werd een ‘crea avond’ gehouden met als thema:’Pot Sierlijk’. De dames gingen voortvarend aan de slag met een paneel met bloempotjes. Met behulp van verschillende materialen (o.a. takjes, touw, bloem- en vlinderfiguren e.d.) maakten zij ware kunstwerkjes van het paneel. Een fraai voorjaarsbolletje maakte de creatie compleet. Tussendoor werd ook de inwendige mens niet vergeten.

Betty de Haan vertelde over ‘De zin van het leven’ aan de hand van een A4-tje. De vrouwen gingen met papier aan de slag (vouwen en een deel wegknippen). Uiteindelijk bleef bij iedereen het kruis over. Zo werd de link gelegd naar Jezus lijden, sterven en opstanding. Daarna lieten we het indrukwekkende lied: ‘Zie hoe Jezus lijdt voor mij’ van de groep Sela horen.

Om ongeveer 21.30 uur keerde een ieder weer voldaan huiswaarts met een ‘kleine maar fijne Paas goodiebag’. We hebben samen van een hele fijne avond genoten!
We hopen dit najaar (november 2018) opnieuw een crea avond te houden. Bij dezen bent u daar alvast van op de hoogte.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›