4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

GBT deelt flesjes water uit,.. met een prijzig smaakje

· 1288× bekeken

VROOMSHOOP - GemeenteBelangen Twenterand [GBT] zal tijdens de campagne op de zaterdagen 10 en 17 maart gratis flesjes water uitdelen, maar wel met een prijzig smaakje.

Dit water, wat overigens gewoon te drinken is, staat symbool voor zwembadwater. Op het etiket staat naast het logo van GBT met een stemadvies de volgende tekst in het groot te lezen: “Nu voor maar liefst € 30,- extra per inwoner van de gemeente Twenterand”

Daaronder staat het inwoneraantal van de gemeente Twenterand , namelijk 33.840. Zo kan degene die een flesje water heeft ontvangen zelf uitrekenen wat de extra kosten zijn voor de keuze van de locatie van het nieuwe binnenbad voor Vriezenveen-Noord. GBT stemde daar tegen, vanwege onder meer deze extra hoge kosten.

Dit prijzige smaakje legt GBT ook uit op het flesje:
“Door een nieuw zwembad te bouwen in Vriezenveen-Noord moeten er allerlei extra kosten worden gemaakt. Zoals aanleg infrastructuur (parkeerplaatsen, herinrichting Prinsenweg, verlichting, riolering, enz) én aankoop grond waarvan 75% overbodig is. U krijgt hierbij ook nog eens minder zwembadwater, maar u betaalt er meer voor. Al deze extra kosten zijn niet nodig als het zwembad bijvoorbeeld bij De Stamper blijft.”

Campagne met veegwagen

GBT zal met een veegwagen door de kernen rijden. De straten worden schoon geveegd, zodat de wijk er weer netjes uitziet. Onder het motto “GBT bezems vegen schoon,.. ook in het gemeentehuis” zullen de kandidaat-raadsleden her en der ook een GBT-stoffer en blik uitdelen en uiteraard flesjes water.

Op zaterdag 10 maart trekt GBT er vanaf 10.00 uur op uit in de kernen Westerhaar en Vriezenveen.
Op zaterdag 17 maart volgen de kernen Den Ham, Geerdijk en Vroomshoop.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›